top of page

Virzība no precēm uz pakalpojumiem

Ar lielu prieku paziņojam, ka esam saņēmuši Aktīvo iedzīvotāju fonda atbalstu projektam "Lietu bibliotēka", kas rezultējās ar darbinieka pieņemšanu darbā. Mūsu jaunā izaugsmes projektu vadītāja Māra Vilciņa fokusēti darbosies uz attiecību būvēšanu un dažādu sadarbības formu definēšanu ar uzņēmumiem un organizācijām.

Šī projekta galvenais mērķis ir ilgtermiņā veicināt sabiedrības virzību no preču iegādes uz pakalpojumu izmantošanu. Projekta ietvaros biedrība "Zero Waste Latvija" ar dažādu aktivitāšu palīdzību attīstīs sadarbību ar dažādiem Latvijas uzņēmumiem un organizācijām, lai kopīgi sāktu ceļu uz idejas realizēšanu par preču otrreizēju izmantošanu, nomas iespējām un citiem aspektiem, kādēļ neizvēlēties jaunas preces.


Uzņēmumi, kuri ir ieinteresēti jau šodien meklēt risinājumus, pagarinot jūsu piedāvāto preču dzīves ciklu, tiek aicināti rakstīt Mārai, mara@zerowastelatvija.lv


Projekts tiek īstenots Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas finanšu instrumentu 2020.- 2024. gadam Aktīvo iedzīvotāju fonda Latvijā programmā “Kapacitātes projekti”.






bottom of page