top of page

Paldies par 2020, tiekamies 2021!

Lai ko mēs katrs par šo gadu teiktu, lai kāds katram personīgi būtu bijis, mēs, Zero Waste Latvija, par darba trūkumu šogad sūdzēties noteikti nevarējām.


Šajā gadā esam īpaši lepni par mūsu aktīvistiem, kuri paralēli saviem pamatdarbiem spējuši arī uzrakstīt projekta pieteikumu Latvijas vides aizsardzības fonda konkursā un iegūt līdzekļus aprites ekonomikas lekciju vadīšanai skolās. Daudzi, iespējams, nezina, bet Zero Waste Latvija biedri organizācijā darbojas brīvprātīgi, un katrs no mums ar savu enerģijas dzirksteli dod kopējam darbam pienesumu, rezultātā virzoties pretī mērķiem, ko esam sev nosprauduši.


Daudz jau esam runājuši par uzzināto #PlasticsInSpotlight pētījumā, jo patiesi ceram, ka tas liks pamatu jaunai likumdošanai un ēdiena kontaktmateriālu sastāva ierobežojumiem Eiropas līmenī. Šobrīd aktīvi darbojamies, lai arī nākamgad rastu iespējas jauniem pētījumiem un eksperimentiem, kurus ceram realizēt kopā ar starptautiskiem partneriem. Turam īkšķus, lai mūsu plāni piepildītos!

Esam turpinājuši arī savu ikdienas darbu, pielāgojoties pandēmijas radītajām izmaiņām - vadījuši gan video lekcijas, gan piedalījušies interešu aizstāvības sēdēs, snieguši savu viedokli presē par vides tēmām, un pat vadījuši pirmās tiešsaistes darbnīcas, kurās parasti piedalījāmies tikai klātienē. Zero Waste diskusiju grupa ir sasniegusi vairāk kā 12 tūkstošu dalībnieku skaitu, bijusi bezgala aktīva un nerimstoša, atkal un atkal atgādinot mums par svarīgajām tēmām, par kurām jācīnās.


Bet kopumā esam visai ļoti sailgojušies viens pēc otra, jo satikties un dalīties ar dažādu info ar līdzīgi domājošiem ir tomēr tik patīkami!

Tāpēc 2021.gadā visiem vēlam atrast savus domubiedrus tāpat, kā esam atraduši mēs. Kopā mēs esam spēks :)


Ja arī Tu gribi pievienoties mūsu Zero Waste Latvija biedru pulkam, mēs Tevi gaidām pulciņā!

Raksti mums uz info@zerowastelatvija.lv vai sūti vēstuli šeit.


Ja vēlies mūsu darbību atbalstīt finansiāli, vienmēr ļoti novērtējam ikvienu ziedojumu.


Lai katram no jums piepildās savi 2021.gada sapņi un plāni!


bottom of page