top of page

Mums ir jauna valde!

25. oktobrī, ikgadējās biedru kopsapulces laikā, kad atskatījāmies uz sasniegumiem aizvadītajā gadā un domājām par darāmo turpmāk, ievēlējām arī jauno 2020./2021. gada valdi!





Kuri tad ir nākamā gada biedrības stūrmaņi? Iepazīsties - priekšsēdētāja Anna Doškina! Viņas profesionālā darba pieredze saistās ar IT jomu un mārketingu, kas palīdz gan novērtēt tehnoloģiju iespējas cīņā pret lieko, gan arī izprast reklāmas efektu uz plašpatēriņa precēm. Biedrībā aktīvi darbojas kopš 2019.gada, nesot bezatkritumu dzīvesstila vēstījumu un vadot lekcijas bezatkritumu dzīvesveida būtību.

Valdē ievēlēta arī Laura Auliciema, kura ir jaunatnes darbiniece, ilgtspējīga dzīvesveida piekritēja, kura nodarbojas ar bišu populācijas un bioloģiskās daudzveidības pētījumiem Latvijas Universitātē. Viņa aktīvi iesaistās dažādās organizācijās un aktivitātēs, kas izglīto sabiedrību vides vai cilvēktiesību jautājumos.

Starp valdes locekļiem ir arī Maija Krastiņa - komunikācijas speciāliste, kas strādā gan ar lielām organizācijām, gan pavisam maziem projektiem. Mūsu biedrībā Maija vada lekcijas par to, kā uzsākt bezatkritumu dzīvesveidu, un moderē diskusijas.

Jau no pašiem pirmsākumiem biedrībā aktīvi darbojas Laura Treimane, viena no “Zero Waste Latvija” dibinātājām. Arī šogad, esot valdē, viņa turpinās būt videi piemērotāka dzīvesveida un saimniekošanas vēstnese, kura cenšas ietekmēt šodienas lēmumus nākotnes stabilizēšanai.

Komandai pievienojies arī Kaspars Rozītis - aktīvs jaunietis, kurš nevēlas savu nākotni saistīt ar klimata krīzi. Kaspars absolvējis Valmieras Viestura vidusskolu un plāno mācīties aktiermākslu.


Lai izdodas attīstīt un pilnveidot organizācijas uzsākto kursu!


bottom of page