top of page

ZWL iegūst “Kraso Foundation” finansējumu aprites ekonomikas lekcijām skolās

Fonds “KRASO Foundation piešķir biedrībai “Zero Waste Latvija5000,- EUR ziedojumu bezmaksas aprites ekonomikas lekciju nodrošināšanai Latvijas skolās.


Ar piešķirto atbalstu biedrībai Zero Waste Latvija būs iespēja rīkot vairāk nekā 20 bezmaksas lekcijas 2023.-2024. mācību gada ietvaros. Finansējums ļaus segt atlīdzību mentoriem par lekcijām, satura aktualizēšanu un atjaunošanu, un administratīvos izdevumus.


KRASO Foundation” tika dibināts kā turpinājums KRASO uzņēmuma labdarības aktivitātēm vairāk kā 20 gadu garumā. Tas tika izveidots 2020. gada nogalē ar mērķi atbalstīt iniciatīvas, kuru pamatā ir empātiska, ilgtspējīga un iekļaujoša attieksme pret vidi un sabiedrību kopumā. Ar savu darbību “KRASO Foundation” atbalsta un veido projektus, kas ar izglītības, mākslas un zinātnes palīdzību veicina zaļo domāšanu un rīcību Latvijā.


Biedrība Zero Waste Latvija kopš 2020.gada ir izstrādājusi un vada lekciju programmu skolām: 7.-9.klašu skolēniem un 10.-12.klašu grupām. Lekciju programmā iekļautas tādas tēmas kā plastmasas piesārņojuma draudi, aprites ekonomika, bezatkritumu alternatīvas, pārmaiņas personīgā un biznesa domāšanā, kā arī praktiski uzdevumi skolēniem par apritīguma tēmu. Divu gadu laikā lekcijās ir piedalījušies vairāk nekā 1200 skolēnu.


Ja arī tava uzņēmuma vērtību sarakstā ir vide un ilgtspēja, aprites ekonomikas principu popularizēšana, un vēlies iesaistīties jauniešu izglītošanā par šīm tēmām, aicinām ziedot biedrībai “Zero Waste Latvija”, un mēs parūpēsimies, lai Latvijā jaunieši būtu informēti par šīm būtiskajām tēmām.


Vairāk par iespēju ziedot skati te: https://www.zerowastelatvija.lv/ziedojumi



bottom of page