top of page

#teirdarbs projektu vadītājam vides interešu aizstāvībā

Ja Tavs aicinājums ir vides interešu aizstāvība, Tu esi gatavs rakties cauri dažādiem likumdošanas projektiem un vadīt projektus par atkritumu samazināšanas un aprites ekonomikas tēmām, tad mums ir darbs tieši Tev!


Zero Waste Latvija uz projekta laiku (šī gada janvāris - augusts) meklē projektu vadītāju uz pusslodzi vides interešu aizstāvības jomā.


Tavi pienākumi būs šādi:

  • Sekot līdzi vides jomas aktualitātēm un lēmumpieņemšanas procesiem;

  • Pārstāvēt Zero Waste Latvija biedrību Zero Waste Europe aktivitātēs;

  • Iesaistīties Vides konsultatīvās padomes darbā;

  • Vadīt dažādus ar vides aizsardzības un atkritumu samazināšanas jomu saistītus projektus, kuriem saņemts Sabiedrības integrācijas fonda projekta “NVO fonds 2022” atbalsts, tajā skaitā pētījuma koordinēšana par iepakojumu ilgtspējas uzlabošanu, pētījuma koordinēšana par Eiropā pielietotajiem aprites ekonomikas veicināšanas instrumentiem, kā arī sarunu festivāla LAMPA diskusijas organizēšanu u.c..


Meklējam kolēģi, kas redz sevi aktīvi darbojoties biedrības mērķu sasniegšanā, ir pilns iniciatīvas un spējīgs darboties patstāvīgi un attālināti, regulāri komunicējot ar citiem kolēģiem par sasniegto. Piedāvājam pusslodzes darba algu ap 800 EUR bruto mēnesī atkarībā no nostrādāto stundu skaita.


Sūti savu pieteikuma vēstuli un CV uz info@zerowastelatvija.lv līdz 21.janvārim!









bottom of page