top of page

Meklējam Pētījumu aģentūru LIFE Waste To Resources IP projektam!

Zero Waste Latvija izsludina iepirkumu Sabiedriskās domas aptaujas pakalpojuma veikšanai! To veicam LIFE integrētā projekta "Atkritumi kā resursi Latvijā – Reģionālās ilgtspējas un aprites veicināšana, ieviešot atkritumu kā resursu izmantošanas koncepciju" (LIFE Waste To Resources IP) Nr. LIFE20 IPE/LV/000014 ietvaros.

Meklējam pētījumu aģentūru, kas būtu ieinteresēta kopā ar mums noskaidrot iedzīvotāju attieksmi pret lietu nomu salīdzinājumā ar iegādi. Aptaujas rezultātā nepieciešams iegūt kvantitatīvus, salīdzināmus datus projekta rezultātu mērīšanai un salīdzināšanai ik pēc 2 gadiem projekta realizācijas gaitā.


Aptaujas mērķauditorija mainīta uz iedzīvotājiem vecumā no 18 līdz 74 gadiem (ekonomiski aktīvie iedzīvotāji).

Pieteikumi jāiesniedz līdz 2023. gada 22. augusta 10:00!

Jautājumu gadījumā esam gatavi interesentiem atsūtīt arī papildus informāciju un materiālus, lai skaidrāk varētu izprast plānotā darba apjomu. Šādā gadījumā lūgums rakstīt mums uz info@zerowastelatvija.lv!



Atsauce uz projektu.

LIFE integrētais projekts "Atkritumi kā resursi Latvijā – Reģionālās ilgtspējas un aprites veicināšana, ieviešot atkritumu kā resursu izmantošanas koncepciju" (LIFE Waste To Resources IP) projekta Nr. LIFE20 IPE/LV/000014.


Finansējuma saņēmējs, kas veic iepirkumu.

Biedrība Zero Waste Latvija, reģ.nr.40008279219, adrese Rīga, Ogļu iela 28-1, LV-1048.


Kontaktpersona un/ vai sagatavotājs

Evija Ozola - Ozoliņa

Projekta vadītāja

mob.t. 29926491

evija@zerowastelatvija.lv








bottom of page