top of page

Aicinam uz ekskursiju par iepakojumu pārstrādi!

Sadarbībā ar Eco Baltia Vide aktualizējam ražošanas uzņēmumu izpratni par iepakojumu pārstrādi un aicinam uz izzinošu ekskursiju izejvielu šķirošanas rūpnīcu Rumbulā!

Pasākuma mērķis ir iepazīstināt ražošanas uzņēmumu darbiniekus ar “Eco Baltia vide” darbības virzieniem un kopējo situāciju otrreizējo materiālu apsaimniekošanā un atkārtotā apritē. Ekskursijā tiks pārrunāts kādi iepakojumi jau šobrīd ir derīgi pārstrādei un kādi pagaidām var tikt izmantoti tikai siltumenerģijas iegūšanai vai netiek pārstrādāti vispār. Aicinām ekskursijai pieteikties ražošanas uzņēmumu darbiniekus, ilgtspējas ekspertus, tehnologus un citus ar ražošanu saistītus uzņēmumu pārstāvjus.

Pasākums norisinās SIA “Eco Baltia vide”, Getliņu iela 5, Rumbula.

Pasākuma ilgums - 1,5 h Tuvākā plānotā ekskursija 22.septembrī, plkst. 12:00 Dalības maksa* - 50 eur/ pers. Pieteikšanās un vairāk info: mara@zerowastelatvija.lv Lūdzam pieteikties laicīgi, jo dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots. *Dalība pasākumā tikai ar derīgu Covid sertifikātu, kas apliecina to, ka persona ir vakcinējusies vai izslimojusi Covid-19.




bottom of page