top of page

Aizvadītas lekcijas Latvijas skolās ar KRASO atbalstu

Mūsdienās, kad dzīvojam pasaulē, kas pārpildīta ar lokālām un globālām vides problēmām un izaicinājumiem, izglītībai par atkritumu samazināšanu un aprites ekonomiku ir neatsverama loma – tā kļūst par neaizstājamu instrumentu, lai veicinātu ilgtspējīgu dzīvesveidu, kā arī mazinātu nākotnes sekas. Ir iepriecinoši redzēt, ka Latvijas skolēni ir ieinteresēti šajos jautājumos un ar prieku klausās lekcijas un seminārus par šiem tematiem.


2023. gada sākumā mums bija prieks saņemt zvanu no uzņēmuma KRASO, kas izrādīja interesi un vēlēšanos sniegt savu artavu Latvijas jauniešu izglītošanā par atkritumu samazināšanu un aprites ekonomiku, sniedzot materiālu atbalstu lekciju īstenošanai. Šis atbalsts ir bijis nenovērtējams, un ļāvis mums pasniegt lekcijas gan lielākās, gan mazākās skolās kā Rīgā, tā arī reģionos.


Lekcijās esam satikuši simtiem motivētu un gudru jauniešu, kuri ir ieinteresēti un gatavi darboties, lai veidotu ilgtspējīgāku nākotni. Šīs tikšanās ir bijušas ne tikai praktiskas un izglītojošas, bet arī iedvesmojošas, jo redzēt jauniešu entuziasmu un vēlmi mainīt pasauli uz labu, ir patiešām iepriecinoši.


Sakām lielu paldies KRASO komandai par vērtīgo ieguldījumu jaunās paaudzes izglītošanā. Šāds sadarbības piemērs ir ne tikai labs veids, kā celt sabiedrības apziņu par vides problēmām, bet arī – kā veicināt sadarbību starp uzņēmumiem, organizācijām un izglītības iestādēm, kas ir būtiski, lai veidotu dzīvotspējīgu un ilgtspējīgu nākotni.


Ja arī Tu vai Tavs uzņēmums vēlas atbalstīt mūsu sadarbību ar jauniešiem un lekcijas skolās un universitātēs, raksti vai zvani Maijai maija@zerowastelatvija.lv, tel 22093722.

bottom of page