top of page

Zero Waste Latvija aicina pieteikties skolas uz vieslekcijām par aprites ekonomiku

Esošā ekonomikas modeļa nepilnības materiālu un enerģijas apritē rada ievērojamas vides problēmas, kā arī veicina klimata pārmaiņas. Jaunieši ir daļa no paaudzes, kas nākotnē cietīs visvairāk, ja netiks mainīta gan indivīdu, gan sabiedrības rīcība un attieksme. Kā rīkoties?


Zero Waste Latvija piedāvā klātienes un attālinātās vieslekcijas skolās par aprites ekonomiku. Lekcijās un nodarbībās dalāmies ar zināšanām un praktiskiem padomiem saistībā ar pārmaiņām ekosistēmā un aprites ekonomikā.


Lekcijas laikā skolēni piedalās diskusijās un veiks praktiskus uzdevumus - skolēniem būs iespēja domāt risinājumus un ģenerēt idejas vides problēmu risināšanai, ilgtspējīga dzīvesveida popularizēšanai un īstenošanai dzīvē! Pēc nedēļas seko vēl viena nodarbība, kurā skolēni prezentē savus risinājumus, un lektors sniedz atgriezenisko saiti.


Pamatskolas pēdējo klašu un vidusskolas audzēkņi tiek aicināti aktīvi iesaistīties risinājumu radīšanā un ieviešanā, kā arī attīstīt kritiskās domāšanas spējas piedāvāto risinājumu izvērtēšanai.


Vēlies lekciju savā skolā? Raksti uz maija@zerowastelatvija.lv


Rūpēsimies par nākotni un vidi kopā!



bottom of page